Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

Kan jeg vise mig i en bikini?
JA, du kan.
Du er smuk lige som du!

Kan jeg tracke min ordre?
Når din ordre er modtaget hos os, sender vi en bekræftelse til dig på den email du har oplyst i din bestilling. Når din ordre er afsendt, får du en mail fra GLS med tracking information på din pakke.

Hvad størrelse skal jeg bestille?
Vi vil rigtig gerne sende dig en bikini som sidder perfekt, så det er vigtigt at du måler dig selv før du bestiller en bikini eller badedragt. Hver model har lidt forskellig pasform, så gå ind under den model du gerne vil bestille og se størrelsesoversigten på lige netop den.

Hvorfor skal jeg vælge en Urban Bikini ?
Urban Bikini blev lanceret efter mange års desperat søgning efter en bikini som virkelig sad godt og samtidig lavet af gode materialer.
En bikini i mat stof, hvor der er kælet for detaljerne og hvor pasform er noget vi bruger rigtig lang tid på.

Vi brænder for bæredygtighed og derfor er stoffet produceret og indfarvet på en bæredygtig vis SensitivEcoSystem® og ØKO-tex certificeret.

Pre-orders
Når du bestiller en pre-order på vores webshop, trækker vi først beløbet fra konto når din bestilling bliver sendt fra vores lager.
Din ordre vil blive sendt, så snart vi modtager varen fra vores producent.
Du kan finde den forventede leveringsdato øverst i beskrivelsen af den model du er interesseret i.

Kan jeg tage min Urban Bikini med ud af byen?
JA, selvom den elsker havnebadet, din have eller altanen har din bikini også godt af en ferie. Tag den med, vi lover at den opføre sig pænt!

Kan jeg ændre min ordre?
Vi har desværre ikke mulighed for at ændre din ordre, MEN du kan afbestille din ordre indtil du har fået en mail om at den er afsendt fra vores lager. Derefter kan du bestille den anden størrelse eller model som du ønsker. Skriv til os på: hello@urbanbikini.dk hvis du gerne vil afbestille din ordre.

Hvordan passer jeg på min nye bikini?
Din Urban Bikini holder sig bedst i form og farve hvis du vasker den i hånden og bruger lunkent vand. Tør den på et tørrestativ og ikke I en tørretumbler og husk ikke at bruge blegemiddel.

Hvor kan jeg Urban Bikini?
Vi har både en Instagram og Facebook profil: Urbanbikinicopenhage
… og vi elsker både hjerter og følgere;)

Hvordan kan jeg blive ambassadør?
Vi vælger ambassadører ud af de personer som poster, liker og spreder vores budskab. Vi sender dig bikinier og du skal til gengæld have en vis pondus:) Vi modtager ansøgninger hele året. Se hvordan du ansøger her