Hvem er vi?

Hvem er vi?

Urban Bikini blev stiftet i efteråret 2016 efter flere års søgen efter en klassisk bikini, med god pasform, lavet af gode og holdbare materialer. Den skulle være i en tidløs skandinavisk stil som ikke falder ud af modebilledet året efter det er købt.
Vi producerer badetøj hvor der er kælet for detaljerne, næsten uden synlige sømme som giver et elegant udtryk.

Vi laver en lille kollektion med smukke farver, velsiddende styles og som kan holde i flere år. For alt hvad du har brug for er den lækre stilrene bikini som kan bruges både i haven, i havnebadet og på en eksotiske badestrand.

Urban Bikini vil gerne være så miljø-beviste som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor bruger vi OEKO-tex certificeret stof. Certifikatet betyder at det færdigvævede stof er laboratoriekontrolleret og sikre at det ikke indeholder eller frigiver giftige stoffer som på nogen måde er sundhedsfarlige.

Stoffet er også EPD certificeret hvilket er en miljøprodukterklæringen som betragter en produktions livscyklus. EPD er baseret på vurdering af miljøpåvirkningen af ​​en kvadratmeter produkt. Alle de forskellige behandlingsfaser analyseres ud fra specifikke parametre, herunder energiforbrug, CO2-emission, forurening og forsuring af vand.

Vi er stolte af at arbejde med EUROJERSEY som er det første tekstilselskab i den warp-strikkede sektor som har opnået den fine certificering.

Du kan læse mere om alle certifikaterne her
http://www.sensitivefabrics.it/en/sustainability/eco-certificazioni.html

Vi producerer vores badetøj i Europa og godt nok er det væsentligt dyre end at få badetøjet syet op i Østen. Til gengæld skal det færdige produkt ikke transporteres så langt og det er miljøet ret tilfreds med, skulle vi hilse og sige:)

Urban Bikini er et Skandinavisk brand med base i København, stiftet af Charlotte Munk Thalund.

Ha´en skøn sommer og husk at du er lækker, lige som du er❤

Urban Bikini Copenhagen